RESERVERINGEN

Maak uw reservering via de online reserveringsmodule rechts onderin, hierin kunt u de actuele beschikbaarheid terugvinden. Reserveren is mogelijk tot 8 weken van tevoren.

WACHTLIJST
Mocht u op de door u gewenste datum geen plek kunnen vinden, dan raden we u aan om uw gegevens op onze wachtlijst te zetten. Wij maken veelvuldig gebruik van deze lijst en zullen contact opnemen indien er een tafel beschikbaar is.

AANBETALING
Voor alle reserveringen vragen wij een aanbetaling van €25,- per persoon, dit kan afwijken op feestdagen en evenementen. Deze aanbetaling zal in mindering worden gebracht op de uiteindelijke rekening

GROEPEN
Bij Wils hebben we verschillende mogelijkheden om grotere gezelschappen te verwelkomen. Volledig privé met uw gezelschap, aan een lange tafel bij het Olympisch haardvuur of het gehele restaurant alleen voor u en uw gasten? Voor groepen vanaf 7 personen bespreken we graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Graag attenderen wij u er op dat honden in het restaurant en op het terras niet toegestaan zijn.

Annuleringsvoorwaarden

CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van maandag t/m zaterdag en voor lunch woensdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00.

Via de online reserveringsmodule kunt u de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy


micheling22

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier