OVER WILS

Restaurant Wils, gelegen naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op de plek waar in 1928 de Olympische zomerspelen plaatsvonden en waar voor het eerst in de geschiedenis het Olympisch vuur werd ontstoken. Naar het idee van architect Jan Wils: hij wilde dat iedere Amsterdammer ’s avonds het Olympisch vuur kon zien branden.

En nu bijna een eeuw later brandt er weer vuur op het Stadionplein. Restaurant Wils brengt hier een culinaire ode aan vuur, de oerkracht van alle keukens. Te midden van vuurplaatsen, houtovens en takelgrills werken Meesterkok Joris Bijdendijk en Chef de Cuisine Thomas Val in de open keuken aan verfijnde gerechten rechtstreeks van het vuur.

Team Wils beheerst het vuur als geen ander. En samen met de wijnen van Sommelier Barbora, de verrassende creaties van Pastry Chef Tania en de geliefde broden van Wils Bakery Café staat Wils voor een culinaire en relaxte avond uit. Neem plaats aan de kitchen table, bar of tafel en laat het vuur haar werk doen.

Wils ontving in 2021, een jaar na opening, een Michelinster.

Op zoek naar een restaurant voor een groter gezelschap? Restaurant Wils heeft een private dining voor maximaal 20 personen en biedt daarnaast mogelijkheden voor gezelschappen van 9 tot en met 90 gasten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van dinsdag t/m zaterdag en voor lunch woensdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00.

Via de online reserveringsmodule kun je de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy
Annuleringsvoorwaarden

micheling22

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier