RESERVERINGEN

Reserveren kan elke dag, tot 8 weken van tevoren. Alle actuele beschikbaarheid vindt u in de reserveringsmodule op deze pagina.

ZOMERSLUIT
Vanaf zondag 7 augustus t/m dinsdag 23 augustus is Wils gesloten i.v.m. onze zomersluit. Voor 7 en na 23 augustus kunt u online een reservering plaatsen. Wij hopen u na de zomersluit weer te mogen verwelkomen.

WACHTLIJST
Mocht u op de door uw gewenste datum geen plek kunnen vinden, dan raden we u aan om uw gegevens op onze wachtlijst te zetten. Wij maken veelvuldig gebruik van deze lijst en zullen contact opnemen bij eventuele annuleringen.

GROEPEN
Bij Wils hebben we verschillende mogelijkheden om grotere gezelschappen te verwelkomen. Voor groepen vanaf zeven personen of vergaderingen en evenementen bespreken we graag de mogelijkheden voor onze semi-private en private dining. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Graag attenderen wij u er op dat honden in het restaurant en op het terras niet toegestaan zijn.

ANNULERINGSVOORWAARDEN


CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van woensdag t/m zaterdag en voor lunch op donderdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00 uur.

Via de online reserveringsmodule kunt u de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy


MICHELIN21

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier