RESERVERINGEN

Reserveren kan elke dag, tot 8 weken van tevoren. Alle actuele beschikbaarheid vindt u in de reserveringsmodule op deze pagina.

WACHTLIJST
Mocht u op de door uw gewenste datum geen plek kunnen vinden, dan raden we u aan om uw gegevens op onze wachtlijst te zetten. Wij maken veelvuldig gebruik van deze lijst en zullen contact opnemen bij eventuele annuleringen.

GROEPEN
Bij Wils hebben we verschillende mogelijkheden om grotere gezelschappen te verwelkomen. Voor groepen vanaf zes personen of vergaderingen en evenementen bespreken we graag de mogelijkheden voor onze semi-private en private dining. Meer informatie? Neem contact met ons op!

TERRAS
Vanaf ons terras heeft u een prachtig uitzicht op het Olympisch Stadion. Op zonnige dagen is het mogelijk om buiten te lunchen. Voor het diner serveren wij buiten een aperitief. Houdt er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in ons restaurant en op terras.

GARANTIE
We vragen een creditcardautorisatie om de reservering te garanderen voor groepen van 5 personen of meer. Voor de lunch na 10.00 uur en voor het diner na 15.00 uur op de dag zelf en bij het niet komen opdagen van één of meerdere gasten rekenen wij € 50,- per persoon per persoon.


CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 11:00 uur – 17:00 uur tijdens de dagen dat we open zijn.
+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

LUNCH
Woensdag t/m zaterdag
12:00 – 15:00 uur

DINNER
Woensdag t/m zaterdag
18:00 – 22:00 uur

Disclaimer & privacy


MICHELIN21

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.