JOB OPENINGS

Werken in een architectonisch pand met uitzicht op het Olympisch stadium? Kom werken bij Wils!
Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Chef de Partie
Medewerker bediening fine dining
Host(ess)
Afwasser

Solliciteren kan via:
Lotte Bloemheuvel
020 236 6522
hello@restaurantwils.nl

Chef de Partie

Hey Chef! Kom jij ons jouw recept laten zien? Kom dinsdag t/m zaterdag werken bij Wils Restaurant. Als Chef de partie ben jij verantwoordelijke voor de mise en place, en draai jij je eigen partie. Ben jij de chef waar wij naar opzoek zijn?

Jouw werkplek
Restaurant Wils brengt een ode aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. Onze gasten kunnen lunchen of dineren aan de keuken, de bar of aan een klassieke tafel. Onze keukenbrigade kookt verfijnde gerechten in een open keuken met vuurplaats, houtkachel en houtoven. Alles onder leiding van Joris Bijdendijk. Met de brigade bereiden we met vakmanschap dag in dag uit de mooiste producten tot aan de tafel. Hiervoor is Wils in zijn eerste jaar na opening ook beloond met een Michelinster.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en wilt graag werken in een high end restaurant.
  • Je voelt je helemaal op je plek in een open keuken.
  • Je hebt 1 tot 4 jaar ervaring als chef de partie in gerenommeerde restaurants.
  • Je hebt kennis van de HACCP-regelgeving en bent bekend met de laatste foodtrends.
  • Je vindt het leuk online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP te volgen in onze Vermaat academy.
  • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Enthousiast? Solliciteer snel!

Medewerker bediening fine dining

Hey gastvrijheidsheld! Zorg jij dat het jouw gasten aan niks ontbreekt? Kom werken bij Restaurant Wils! Op deze locatie kan je op wisselende tijden helemaal los. Een cocktail bouwen, een wijklopen of even je baristaskills laten zien en dat allemaal op één dag! Word onze smaakmaker!

Jouw werkdag als medewerker bediening
‘Goedemiddag!’ Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Je bespreekt met collega’s wat ieders ‘wijk’ in het restaurant is. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een aantal tafels. Je neemt bestellingen op, maakt een praatje met de gasten, rekent af en zorgt dat de gasten met een tevreden gevoel de deur uit lopen na hun bezoek. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! Natuurlijk ruim je tussendoor ook tafels leeg en signaleer je het direct als iemand klaar is om iets nieuws te bestellen. En tja, is er ondanks alle goede wil en inzet toch een klacht, dan handel jij die ook keurig netjes af. Jij maakt met jouw persoonlijke touch het verschil voor onze gasten.

Jouw ingrediënten

  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
  • Diverse gasten, flexibele werktijden en het uitje van de gasten compleet maken met een fijne horecabeleving; werken in de vrijetijdssector is helemaal jouw ding.
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat gastvrijheid en service betreft.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Host(ess)

Hey visitekaartje! Bezorg jij onze gasten het eerste WOW gevoel bij binnenkomst? Kom aan de slag als hostess bij Restaurant Wils, waar wij een ode brengen aan de ware oerkracht van alles keukens: vuur. Dit restaurant ontving dit jaar een Michelinster! Hier krijg je wisselende werktijden, een enthousiast en professioneel team, uitzicht op het Olympisch Stadion en genoeg ruimte om je zelf te ontwikkelen!

Jouw werkdag
Even je collega’s gedag zeggen en dan ben je er weer klaar voor. Je hebt lekker veel energie vandaag. Als host(ess) ben jij vandaag weer het visitekaartje van deze locatie. Je zorgt ervoor dat alle mensen een warm welkom krijgen. ‘Goedemiddag’, ‘Goedenavond’, ‘Kan ik u helpen met een reservering?’, ‘Loopt u met mij mee!’, ‘Fijne dag nog’, dat horen gasten jou vaak zeggen. Je bent een echte gastvrouw- of heer in hart en nieren. Met jouw enthousiasme, charme en grote glimlach geef je ze een fijn gevoel.

Je begeleidt gasten naar hun tafel en zorgt dat het team de service overneemt. Aan het eind van de avond heb je een voldaan gevoel. Je hebt het overzicht in het restaurant weten te bewaren en hebt het de gasten weer naar de zin gemaakt. Check, op naar een nieuwe dag als host(ess)!

Jouw ingrediënten

  • Het liefst heb je al wat vergelijkbare ervaring in de gastvrijheidsindustrie, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Je bent representatief en geniet van contact met gasten. Een praatje maken in het Nederlands en misschien wel in het Engels? Geen probleem voor jou, het zit in je natuur.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.

Afwasser

Hey chef afwas! Voel jij je helemaal thuis in een internationale omgeving? Kom werken bij sterrenrestaurant Wils! In deze cruciale rol zorg jij dat alles spik en span jouw spoelkeuken verlaat!

Jouw werkdag als afwasser
‘Goedemorgen!’ Je komt binnen bij jouw spoelkeuken. Na een lekker bakkie en even bijkletsen met collega’s trek je jouw bedrijfskleding aan; jij bent klaar om te knallen! Je zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken door:

• Het servies goed af te spoelen.
• De afwasmachine te vullen.
• De schone vaat weer op de juiste plek op te bergen.
• De spoelkeuken schoon te houden.

Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn. Tussendoor help je ook graag collega’s bij het schoon en netjes houden van het restaurant zelf. Voordat jij de deur uitgaat ligt alles weer schoon op z’n plek en blinkt de spoelkeuken als nooit tevoren! Collega’s hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water.

CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van maandag t/m zaterdag en voor lunch woensdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00.

Via de online reserveringsmodule kunt u de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy


micheling22

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier