OVER ONS

Onder leiding van Joris Bijdendijk combineren we in Wils Bakery Café het ambacht van een bakkerij met de gezelligheid van een Franse bistro. Op de menukaart vind je herkenbare gerechten, bereid met hetzelfde vakmanschap als in restaurant Wils*.

Proef de gerechten van chef Rudolf, de patisserie van Laura, de broden van bakkers Maxim en Patrick en borrel met de wijnen van Barbora. Doe alsof je thuis bent, onze deur staat voor je open.

See you soon!

Team Wils Bakery Café
Stadionplein 24, Amsterdam

MENU

Onze menukaart wordt gekenmerkt door klassieke appetizers en gerechten zoals slakken in kruidenboter, oeufs mayonaise, runderstaartstuk filets americain of souffle bloedsinaasappel. Daarnaast verkopen we brood en patisserie in onze bakkerij.

Bekijk onze huidige menukaart hieronder!

MENU

RESERVEREN

Reserveer uw tafel in de online module, hier is alle actuele beschikbaarheid terug te vinden. Voor gezelschappen vanaf 7 personen vragen we een aanbetaling van €15 per persoon ter bevestiging van de reservering.

Kom je met een groep? Gezelschappen vanaf 11 personen serveren we ons Bib Gourmand menu. Neem contact met ons op voor een toelichting op het menu en het maken van een reservering.

MAIL


CONTACT

Wils Bakery Café
Stadionplein 24 - begane grond
1076 CM Amsterdam

020 236 6521
hello@wilsbakerycafe.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.

OPENINGSTIJDEN

Lunch
Dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur

Diner
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur

BIB Gourmand