Meewerkend Floormanager Events / Wils Bakery Café

De functie
Met jouw enthousiasme en gedrevenheid zorg jij dagelijks met je team voor het neerzetten van de tofste evenementen. Je stuurt ze aan en begeleidt ze met hun dagelijkse werkzaamheden. De perfecte gastvrijheidsbeleving, persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staan hierin centraal. Maar dat niet alleen, met jouw kritische blik en perfectionisme ga jij iedere dag voor een nóg beter resultaat. Tijdens het evenement ben jij een belangrijke gesprekspartner in de samenwerking met de opdrachtgever en externe partijen, jij weet als geen ander de wensen te vertalen naar operatie en adviseert hierin. Wanneer er geen events of meetings zijn, draai je mee in het service team van Wils Bakery Café.

Jouw grootste uitdaging is om met het beste product, op de efficiënte manier manier de optimale gastbeleving te garanderen. Jouw dag is pas compleet als de opdrachtgever met een grote glimlach het pand verlaat.

Het profiel

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding.
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in een professionele horecaomgeving in banqueting en/of evenementenbranche.
 • Je bent pro-actief en een echt organisatie talent.
 • Een open houding, direct, communicatief vaardig en snel schakelen past helemaal bij jou.
 • Jij kan zelfstandig werken, maar kan ook goed anderen aansturen als het om grote evenementen gaat.
 • Net dat extra stapje zetten? Ja, dat ben jij!
 • Liefde gaat door de maag als het om (gezond) eten en drinken gaat.
 • Flexibel, onze meetings en events wisselen van vergaderontbijtjes in de ochtend tot luxe diners . Jij vindt het heerlijk om flexibel te werken en hebt geen 9-5 mindset.
 • Bij Wils Bakery Café zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Interesse of solliciteren?

MAIL ONS

Allround medewerker bediening

De functie
Jij zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt tijdens hun bezoek. Jij informeert en adviseert de gasten over het menu en de uitgebreide wijnkaart. Naast dat jij alles onder controle hebt, weet je alles van bediening op het hoogste niveau. Als geen ander weet jij het overzicht te behouden en zorg je, op een gepaste manier, voor persoonlijke service. Jij gaat altijd voor kwaliteit met een glimlach. Het is jouw doel en passie om het onze gasten elke dag naar hun zin te maken!

Het profiel

 • Je straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
 • Gastvrij, proactief en energiek zijn woorden die jou omschrijven. Daarnaast ben jij gemotiveerd om hard te werken.
 • Gastvrijheid en persoonlijke service staan bij jou op nummer één.
 • Je spreekt Nederlands en kan je redden in het Engels.

Geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Zolang jij gemotiveerd en gedreven bent om te leren nemen wij graag de tijd om van jou een echte horecatopper te maken. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op!

MAIL ONS

CONTACT

Wils Bakery Café
Stadionplein 24 - begane grond
1076 CM Amsterdam

020 236 6521
hello@wilsbakerycafe.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.

OPENINGSTIJDEN

Woensdag tot en met zaterdag.
Lunch vanaf 12:00 uur.
Diner vanaf 18:00 uur.