Allround medewerker bediening PT/FT

De functie
Jij zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt tijdens hun bezoek. Jij informeert en adviseert de gasten over het menu en de uitgebreide wijnkaart. Naast dat jij alles onder controle hebt, weet je alles van bediening op het hoogste niveau. Als geen ander weet jij het overzicht te behouden en zorg je, op een gepaste manier, voor persoonlijke service. Jij gaat altijd voor kwaliteit met een glimlach. Het is jouw doel en passie om het onze gasten elke dag naar hun zin te maken!

Het profiel

  • Je straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
  • Gastvrij, proactief en energiek zijn woorden die jou omschrijven. Daarnaast ben jij gemotiveerd om hard te werken.
  • Gastvrijheid en persoonlijke service staan bij jou op nummer één.
  • Je spreekt Nederlands en kan je redden in het Engels.

Geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Zolang jij gemotiveerd en gedreven bent om te leren nemen wij graag de tijd om van jou een echte horecatopper te maken. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op!

MAIL ONS

Bakker FT

Hey bakker! Weet jij de lekkerste broden te maken? Jij bakt zelf de broden en bedenkt recepten om nog meer nieuwe broodsoorten te bakken. Als bakker werk jij in een hecht team waarin ruimte is voor jouw creaties. Jij zorgt dat de gasten kunnen genieten van een lekkere lunch en een mooie beleving bij Wils Bakery. Good to know: Uren zijn bespreekbaar en de werkdagen liggen tussen dinsdag en zondag en zijn flexibel in te delen.

Jouw werkplek
In Wils Bakery Café combineren we het ambacht van een bakkerij met de gezelligheid van een Franse bistro. Op de menukaart vind je herkenbare gerechten, bereid met hetzelfde vakmanschap als in restaurant Wils.

Het profiel

  • Jij bent een teamplayer
  • Jij bent enthousiast over het bakkersvak met affectie voor patisserie
  • Kwaliteit staat op nummer 1
  • Je spreekt Nederlands en Engels

MAIL ONS

CONTACT

Wils Bakery Café
Stadionplein 24 - begane grond
1076 CM Amsterdam

020 236 6521
hello@wilsbakerycafe.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.

OPENINGSTIJDEN

Lunch
Dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur

Diner
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur

Bakkerij
Donderdag t/m zaterdag vanaf 9:00 uur

BIB Gourmand